Heja fram Herrlaget i division 3-premiären mot Täby FK

8 april 2014 Lördag den 12 april 13:00 på Sundbybergs IP är det dags för Herrlagets premiär i division 3 mot Täby FK. Senast vårt Herrlag spelade i division 3 var 2002 så kom och stötta Herrlaget med familj, vänner eller andra från din träningsgrupp så att vi hjälper Herrarna fram i en efterlängtad comeback. 

Vi kommer givetvis ha fiket öppet där vi säljer kaffe, fikabröd, korv, dricka och annat smågott. Vid fiket har vi även ansiktsmålning för barnen.

Vi kommer också att ha en tävling som går ut på att den träningsgrupp som är representerad av flest spelare vinner ett presentkort på Stadium. Tävlingen genomförs på så vis att ledaren från träningsgruppen går till fiket i samband med matchen och anmäler till Ylva Wastesson hur många spelare som är där just från sin träningsgrupp.

Vi ses på lördag och nu så slår vi premiär PUBLIKREKORD!!

Arkiv