Information om träningstider

18 mars 2014 Vi kommer i dagarna - senast torsdag - att komma ut med ett träningsschema för Sundbybergs IP.

Schemat kommer att vara uppdelat i före gräsplanestart och efter gräsplanestart. Det innebär att ett schema gäller på Sundbybergs IP från och med måndag den 24 mars tills att gräsplanen öppnar. När gräsplanen öppnar flyttar Herrlaget och Juniorerna (äldsta ungdomslag) bort från konstgräset till gräsplanen och från och med då gäller ordinarie träningsschema på Sundbybergs IP. Gräset har historiskt öppnat första veckan i maj dock är vaktmästarnas bedömningen att den öppnar i år i mitten av april alternativt sista delen av april.

Gällande träningstider på Golfängarnas BP, Hallonbergens BP, eventuellt Rissne IP och eventuellt Ursviks IP så är inte förhandlingarna med de andra föreningarna klara än. De förhandlingarna beräknas klara i slutet av denna vecka och då kan träningstider på dessa planer fördelas. Vi kommer att skicka ut träningstiderna på nämnda planer i början av nästa vecka.

Arkiv