Information om inomhusträningstider, uppdaterad*

4 november 2014 *Uppdaterad 20141118

*Vi har nu fått in allt underlag vi behöver för att kunna påbörja processen av att träningstidsfördela. Målet är att innan veckan är slut skall alla lag ha fått sin träningstid. Vad för principer som gäller vid träningstidsfördelning finner genom att klicka här.
Där kan ni även önska en inomhusträningstid om ni vet med er att ni ännu inte gjort det. Det gör man i kommentarsfältet längst ned.


Tyvärr har vi ännu inte fått inomhustider i den fulla utsträckning som vi efterfrågat. Detta har i sin tur lett till att vi inte kunnat påbörja processen av att fördela träningstider. Vi vet att uppskjutningen börjar bli en återkommande nyhet men just nu är det inget vi kan göra då det inte ligger i våra händer. När vi fått alla våra inomhustider som efterfrågat från fördelningsansvarige kommer vi kunna starta självaste fördelningen.
Som tur är tillåter vädret fortsatta utomhusträningar och är något vi rekommenderar er att inte avbryta fram tills att inomhustiderna är fördelade.
Kommentar Vem är fördelningsansvarige? Det är hundratals barn och ungdomar som inte kommer igång och tränar pga att det inte sköts ordentligt. Var väl samma sak förra året om jag inte minns fel? Känns märkligt.
- Sami Kurula. 5 nov 2014 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv