Damlaget söker spelare och tränare

19 november 2014

Styrelsen och fotbollsledningen har i samråd med de äldre flicklagen i Sundbybergs IK Fotboll beslutat om att göra en ordentlig insats för att starta upp vårt damlag till nästa säsong. Vi har sedan tidigare anmält ett lag till serien, nu sätter vi igång rekryteringen av spelare och tränare. Flera har redan anmält intresse och vi tycker att det är helt rätt tillfälle att sätta igång just nu. 

Är du spelare och vill provträna?

Herrlagets tränare Stephanos Tecle kommer tillsvidare att hålla träningar i Löthallen söndagar kl 18-19. Om du vill spela kommer du någon av dagarna 23/11, 30/11, 7/12 eller 14/12. Om du vill spela men har förhinder dessa dagar kan du lämna kontaktuppgifter direkt till Stephanos Tecle eller Senai Berhane på kansliet. 

Träningarna håller vi för att se om det finns ett tillräckligt stort underlag av spelare som klarar spel i div 5 eller bättre. Vi behöver 20 namn på spelare vi tror har viljan och möjligheten att spela säsongen. 

Vill du bli en av våra viktigaste tränare?

Som damlagstränare är du en förebild och mentor för alla våra flicklag. Du är med och utvecklar och blir utvecklad av klubbens spelidé. Vi tror att det här är precis i rätt ögonblick för att starta upp en hållbar och framtidsinriktad damverksamhet. Att du har god fotbollskunskap är viktigt, men vi är också väldigt måna om att din personliga syn på fotboll och gemenskap stämmer bra överens med den SIK Fotboll vill stå för. 

Kontakta Stephanos Tecle eller Senai Berhane för att boka ett möte med oss.  

Kommentar Vad kul, märks att ni är på rätt väg!!
- Gammal SIK:are. 21 nov 2014 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv