Som ett tack till alla ledare

10 november 2014 Visste du att vi har 200 ideella ledare som tillsammans lägger ner 1700 timmar i veckan, 7150 timmar per månad, 85 800 timmar per år för barn som är boende i Sundbyberg? Den tid ideella ledare i SIK Fotboll lägger ner motsvarar ungefär 44 fritidspedagogtjänster. Vi tycker det är helt fantastiskt och vill visa vår uppskattning till våra ledare i SIK Fotboll på Fotbollsavslutningen genom att dela ut en gåva.

Gåvan som delas ut är något som man använder varje dag eller gör varje dag, eller du kanske redan har en sådan men det skadar å andra sidan inte med en ny. Du som ledare kan hämta din gåva kl 15:00 nere på planen.

Vi riktar ett stort tack till Solnaföretaget UNICO som sponsrat ledarpresenten.
Kommentar vilken dag är det man kan hämta den kl 15?
- Henrik. 14 nov 2014 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Hej, Fotbollsavslutningen är söndag den 16 november.
- Stephanos. 15 nov 2014 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Jag anmäler mig o Gazmir. Tack för en grym termin!
- Siri o Gazi. 16 nov 2014 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv