Herrlagets säsong avslutades med en kvalförlust

14 oktober 2014

SIK's Herrlag lyckades med bedriften att som nykomlingar i div. 3  hamna på en andra plats. Det innebar att man fick möjligheten att kvalificera sig högre upp i seriesystemet, i detta fall div. 2. Motståndare i kvalspelet var IFK Stockholm.

Första matchen lagen emellan var tvungen att flyttas till Ursviks IP då regnet påverkat Sundbybergs IP så pass att den vart ospelbar. Fantastiskt att så många lyckades ta sig till Ursviks IP (380 st!) på kort varsel då matchen flyttades samma dag som den ägde rum. Olyckligtvis slutade matchen 1-4 och IFK Stockholm tog vara på de chanser de lyckades skapa.

Andra matchen spelades på Vårbergs IP. Även här hade vädret en inverkan då regnet aldrig tycktes ta slut. Matchen slutade 1-1 och sett över två matcher så var IFK Stockholm det starkare laget. Vi vill passa på att önska IFK Stockholm lycka till inför kvalomgång nr. 2.

SIK Fotboll är imponerade över hur Herrlagets säsong har genomförts och vill tacka Stephanos Tecle, Johan Walfridsson, Daniel Hadziegric, Ulf Christiansen, Niclas Tegman, Kjell Jönsson och Tor Opdahl för de härliga jobb de gjort i år. Vi vill även passa på att tacka alla som genom året stöttat Herrlaget. Inte bara på plats vid hemma- och bortamatcher men även via uppmuntrande ord nere på IP och vid kanslibesök.

Kommentar Sumpans bragdmedalj till Stephanos och hans spelare.
- Patrik. 16 okt 2014 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv