SIK Fotboll utvecklar våra externa relationer

14 oktober 2014 I samband med årsmötet i mars så prioriterade vår ledare och medlemmar högt att vi skulle utveckla våra externa relationer  med aktörer som Fotbollsförbunden, kommunen etc. Läs mer om årsmötets prioriteringar genom att klicka här>>.

För att utveckla våra externa relationer har vi på sistone deltagit på/arrangerat följande:

1. Sponsorträffar. Under hösten har SIK Fotboll träffat flera stora svenska företag för att hitta ett samarbete kring ett huvudsponsorskap. Flera möten har varit positiva och relationsbyggande och vi har haft möjlighet att presentera vår verksamhet. Intresse har funnits från flera parter och just nu fortsätter vi dialogen med presumtiva samarbetspartner. Vi ser med spänning fram emot den fortsatta dialogen.

2. Fredag den 10 oktober hade vi Dalarnas Fotbollsförbund hos oss i en workshop som gick ut på att vi - SIK Fotboll - skulle visa på hur vi jobbar med interna utbildningar och hjälpa utbildningsansvariga hos föreningar hemmahörande i Dalarna med konkreta verktyg för att kunna utveckla sin egna spelarutbildningsplaner.  Vi kom i kontakt genom att Dalarnas Fotbollsförbund  kontaktade Stockholms Fotbollsförbund och Stockholms Fotbollsförbund rekommenderade oss som lämplig förening att besöka. Workshopen som sådan kändes bra och en effekt är att vi numer mycket lättare kan åka på cuper och träningsläger i Dalarna och få hjälp av lokala föreningar att sy ihop bästa möjliga paket. Dessutom fick vi goda idéer tillbaks som hjälper oss i vår utveckling.

3. Söndag den 12 oktober föreläste vi om SIK Fotboll och vårt arbete på Svenska Fotbollsförbundets styrelse- och kommittékonferens som genomfördes på Friends Arena. Vi föreläste om föreningslivets roll i civilsamhället och vilken samhällsnytta  föreningar kan göra/gör. Vi bjöds in som ett gott exempel och vi beskrev vår Kvällsfotbollsverksamhet och nätverket som den verksamhet har skapat och varit/är spindeln i nätet i kring området Hallonbergen. Klicka här om du vill du läsa mer om vår Kvällsfotbollsverksamhet>>.

4. Måndag den 13 oktober deltog vi på Stockholms Fotbollsförbunds förberedande möte inför representantskapet (rep.skapet). Rep.skapet beslutar om Stockholmsfotbollens tävlingar såsom bland annat S:t Erikscupen. Vi deltog på mötet för att ha möjlighet att föra fram för oss viktiga frågor och åsikter. Läs mer om mötet och alla viktiga förslag genom att klicka här>>.

SIK Fotboll fortsätter arbetet med att bredda vårt varumärke och utveckla våra externa relationer. 
Arkiv