inkClub sponsrar alla spelare i Sundbybergs IK med en fotboll

10 oktober 2014 E-handelsföretaget inkClub sponsrar Sundbybergs IK Fotbolls fotbollsavslutning genom att dela ut 1000 fotbollar av bra kvalitet till alla spelare som kommer dit. Om det finns bollar över kommer även syskon och andra besökare att få varsin boll.

inkClub är mest känt för att vara ett av världens största företag som säljer bläck och toner till skrivare. Men inkClub säljer idag många andra förbrukningsartiklar till hem och kontor. Dammsugarpåsar, batterier, lampor, kläder, skotillbehör, hygienartiklar osv. Leveranserna kommer oftast dagen efter beställning. Mycket praktiskt för alla barnfamiljer som försöker få vardagen att gå ihop.

ink

Besök gärna inkClub på www.inkclub.com.
Kommentar wow, vilken grej
- Nisse. 10 okt 2014 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Häftigt, det tackar vi för;-)
- Anita F03. 14 okt 2014 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv