Publikrekord mot IFK Viksjö!!

16 september 2013

Herrlaget spelade mot IFK Viksjös i lördags (14 september) i en seriefinal och vi hade säsongens överlägset högsta publiksiffra, hela 296 personer tog sig till Sundbybergs IP för att bevittna seriefinalen.

Herrlaget och SIK Fotboll uppskattar verkligen det stora stödet samt inramningen och hoppas att vi blir ännu fler i säsongens sista hemmamatch i division 4 mot Spånga IS FK. Spångamatchen spelas lördag den 28 september kl 13.00 på Sundbybergs IP. I skrivande stund ligger Herrlaget på andra plats i tabellen och behåller Herrlaget andraplatsen så blir det kvalspel till division 3. I det fall vi går om IFK Viksjö och tar förstaplatsen så är vi direktkvalificerade till division 3.

På länken ovan kan du ta del av Stephanos - herrlagets tränare - matchanalys av seriefinalen som tyvärr slutade i förlust med 2-1, dock finns det intressanta aspekter och läsa om kring matchen.

Ses mot Spånga! 

Arkiv