Välkommen Simon, ny fotbollskonsulent!

21 augusti 2013

Vi i Sundbybergs IK Fotboll är mycket glada att kunna hälsa vår nya fotbollskonsulent och medarbetare Simon välkommen till Sundbybergs IK.

Simon kommer närmast från Spånga IS FK  där han verkat i ett par år och i huvudsak tränat Spångas duktiga P99-lag. Han har läst Tränarskap med inriktning på fotboll på Gymnastik- och Idrottshögskolan (GIH) och är UEFA-Avancerad diplomerad tränare. Som spelare har han tidigare spelat för Spånga IS FK, IF Brommapojkarna samt Djurgårdens IF.

Under den mycket grundliga rekryteringsprocess vi genomfört har flera mycket bra kandidater sökt tjänsten som fotbollskonsulent. Det har inte varit lätt att välja bort någon, men vi är ändå helt säkra på att Simon är rätt val. Han har trots ung ålder redan gedigna kunskaper och erfarenheter inom fotboll, är en mycket god instruktör och har visat stor motivation att få jobba hos oss.

Det Simon ska hjälpa oss med är att förbättra vår verksamhet enligt de mål vi satte upp för tjänsten. Samma mål som alla vi medlemmar, styrelseledamöter och medarbetare har ansvar för att jobba mot tillsammans:

  • Att våra medlemmar är nöjda och stannar kvar
  • Att alla typer av medlemmar ökar i antal 
  • Att fler medlemmar vill bidra med ideellt arbete 

Simons roll: Lekis, 5- och 7-manna

Simon är från och med nu 5- och 7-mannaansvarig, vilket i korthet innebär att all verksamhet där lekis, 5-manna och 7-manna är i fokus ingår i Simons ansvarsområde. Han kommer att ha dialog och kontakt med ledare från nämnda verksamheter. Ledare och andra medlemmar som har frågor och funderingar kring lekis, 5- och 7-manna ska vända sig till Simon. Simon kommer också att besöka träningsgrupper i deras träningsmijö för att på olika vis ge stöd till ledare och samtidigt implementera Sundbybergsmodellen. 

Börja redan nu vända er till Simon, men ge honom också tid och hjälp att komma in i jobbet. 

Stephanos roll: 9-manna och uppåt

Stephanos är övergripande ansvarig för all verksamhet men har främst ansvar för 9-manna, 11-manna och seniorverksamhet. Alla frågor som har med dessa områden att göra ska även fortsättningsvis gå via Stephanos. 

Stephanos lämnar nu över ansvaret för övriga områden till Simon, men kommer självklart att stötta honom i bakgrunden så länge det behövs. 

Simons kontaktuppgifter hittar du på kansliets kontaktsida.

Välkommen Simon!

Kommentar Välkommen Simon, du är efterlängtad
- Peter. 23 aug 2013 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv