Rutiner gällande klädhantering

21 maj 2013

För cirka ett år sedan valde SIK Fotboll att hantera frågan gällande att handla fotbollskläder annorlunda jämfört med tidigare. Stora skillnaden var att vi införde en klubbshop som är öppen på onsdagar mellan 17 och 19 samt att delar av vårt sortiment säljs numer på Stadium i Bromma direkt i butik. Läs mer om klubbshopen och klädförsäljningsrutinerna på länken ovan.

På sistone har det kommit till vår kännedom att när en del av SIK Fotbolls medlemmar tagit sig till Stadium i Bromma att allt inte funnits i den utsträckning som vi velat. Vi har nu påtalat det och det som är utlovat att finnas ska finnas i butik nu.

Vill också påminna om klubbshopens tider då vi märkt en ökad tendens att komma på tider och dagar när klubbshopen inte är öppen. Vi skulle önska att vi kunde ha en klubbshop som alltid är öppen men vi har inte resurser för det så det är viktigt att veta att klädes- och materialhantering endast hanteras på onsdagar mellan 17 och 19 på SIK's kansli. Vi upplever också att vi inte varit tillräckligt tydliga med vad som finns på SIK's kansli så följande finns i klubbshopen på onsdagar:

  • Köpa SIK-jacka (vår egendesignade träningsjacka)
  • Möjlighet att beställa regnjacka, väskor, sweatshirt

Frågor rörande kläder och material ansvarar Denise för. Hon nås bäst på denise.gustafsson@sik.org alt. 0702-49 57 38.

Arkiv