Sundbybergs IK Fotboll söker en Fotbollskonsulent

3 april 2013 För några år sedan påbörjade Sundbybergs IK Fotboll en resa. Vi tyckte att det saknades riktning i vår verksamhet samt att vi inte i tillräcklig grad var självförsörjande på spelare till våra seniorlag. Därför skapade vi Sundbybergsmodellen. 

Resultatet har redan visat sig:

• Fler barn till Fotbollslekis än någonsin
• Fler utbildade ledare
• Ett gediget värdegrundsprogram
• En tydligare träningsidé och spelarutbildningsplaner
• Fler sociala projekt än tidigare

Nu vill vi ta nästa steg. Nästa steg är att med ännu större kraft omsätta Sundbybergsmodellen i praktiken och utveckla våra spelare och tränare. Målet är att göra Sundbybergs IK Fotboll till ett unikt alternativ till både bredd- och elitklubbar, där sunda värderingar och kunskap är mallen för hur vi utvecklar såväl bredd som blivande elitspelare. För det uppdraget behöver vi en ny medarbetare med både kunskap och handlingskraft.

Arkiv