Kansli - och Klubbshopsinfo

11 december 2013

Kansliet har julstängt från och med måndag den 23 december och är åter öppet från och med torsdag den 9 januari. 

Kansliet kommer att inleda en materialinventering av varje träningsgrupps material för att dels kartlägga materialbehov och åtgång dels underlätta för en framtida samlad central beställning. Vi kommer att vilja veta hur många matchtröjor, bollar, koner, västar och annat väsentligt material ni har idag. Tidigare år har ni som träningsgrupp redan vid denna period kunnat beställa lagmaterial inför kommande säsong; detta kan dock inte göras nu då det föreligger ett beställningsstopp med anledning av att hela SIK's materialavtal löper ut och ett nytt håller på att förhandlas fram. Fram tills att nya avtalet är skrivet beställer vi inte lagmaterial men räknar med att kunna beställa lagmaterial i januari.

Domarkvitton för S:t Erikscupsmatcher för säsong 2013 måste lämnas in till Ylva. De träningsgrupper som inte lämnat in gör det omgående vänligen.

Onsdag 18/12 är sista klubbshopstillfället och klubbshoppen är stängd under julen och öppnar igen onsdagen 15:e januari.


Arkiv