Information om inomhusträningstider, uppdaterad*

7 november 2013

Uppdaterad 20131107:

Idag har vi fått in allt underlag för att kunna börja fördela träningstider. Vi börjar med tilldelningen fullt ut idag och kommer genom Senai och Stephanos att antingen ringa eller mejla samtliga träningsgrupper inom de närmsta dagarna.

Uppdaterad 20131101:

Tilldelningen av inomhusträningstiderna kan inte slutföras idag då saknas en del underlag så att alla våra lag kan få tider. Återkommer med mer info om träningstiderna så fort vi kan.

Uppdaterad per 20131029:

Vi - SIK Fotboll - fick våra tider idag (20131029) och börjar arbetet med fördelning av tider - målet är att det ska vara klart och kommunicerat fredag den 1 november.

Vi har tidigare kommunicerat att vår målsättningen med träningstiderna är att vi i slutet av vecka 42 ska dela ut inomhusträningstider. 

Träningstidssystemet bygger på att vi får blocktider från Sundbybergs stad som vi - SIK Fotboll - fördelar internt bland våra träningsgrupper. När vi har fått blocktiderna tar det ett par dagar att fördela tiderna i förhållande till behov och önskemål bland våra träningsgrupper. Vi har inte fått blocktiderna än från Sundbybergs stad då de inte är klara med sin fördelningar till olika idrotter och föreningar - de har nu kommunicerat med oss om att vi får våra blocktider på måndag. 

Vår målsättning är att fördela ut träningstider till respektive träningsgrupp i slutet av nästa vecka. 

Arkiv