Grattis P02 - Vinnare av Guldcupen 2013

31 oktober 2013 SIK Fotboll gratulerar P02 till sin eminenta Cupvinst i Guldcupen. Nedan kommer en berättelse från ledarna - Tony och Björne - om cupdagen.

"Lördagen den 26 oktober samlas vi på Järfällavallen 08:00 för att spela Guldcupen. Vi började gruppspelet med vinst mot Bagarmossen med 3-0. Andra matchen hade vi mot Bro, där vann vi med 6-1 och sen avslutade vi gruppspelet med en 2-1 vinst mot AIK. Vi vann gruppen och fick ställas mot Ängby i kvarten. Vi gör en helt ok match under ordinarie tid, dock inga mål:-( Försvaret var stabilt, vilket resulterade i att det gick till straffar. Där missade Ängby första och sista straffen, medan vi satte våra 2 första, vilket medförde att vi gick segrande ur straffdramatiken utan att behöva lägga sista straffen (puh). I semifinalen fick vi ytterligare en gång möte ett Ängby-lag. Där spelar vi en mycket bra match, framförallt kämpamässigt, mot ett duktigt Ängby. Även den här matchen går till straffar - men här avgörs det inte förrän sista straffen är lagd. Båda Ängby och vi sätter våra 2 första straffar. Nu ska det avgöras. Ängby missar sin sista medan vi sätter våran sista (snacka om glädjefnatt bland spelarna). Vi är klara för final, där kommer vi möta Lidingö. Även i finalen gör vi en bra match, vi gör inga spelmål, men däremot tar vi vara på 2 hörnor som vi gör mål på.Första är en snygg nick och den andra är en skarv på volley. Tycker vi var det bättre laget  i finalen och vann rättvist. Måste även ge våran målvakt Alex stort beröm för straffräddningen han gör i finalen vid ställningen 1-0 (viktigt räddning). Stort beröm till alla spelarna. Vill även tacka alla föräldrar som var där och stöttade oss.
Tack,
Tony och Björne!
Kommentar Bra spelat gubbar
- Rasmus. 1 nov 2013 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv