Herrlaget vann mot Riala GoIF på bortaplan

29 oktober 2013 Vi - Herrlaget - spelade sin andra match utav 3 i kvalserien upp till division 3. Förutsättningarna innan match var givna - det var vinna eller försvinna i och med att vi kryssade i första matchen mot Märsta IK.

Vi åkte upp till den idylliska idrottsplatsen Lundbyvallen i Riala och mötte en tuff motståndare i Riala GoIF. Vi vann matchen med 1-0 efter mål av Abdiqafar Ismail (62 min) efter en tät, tuff och härlig match.

Nu gäller följande i kampen om division 3-platsen inför sista omgången:

Vi måste vinna mot FC Copa på Gotland oavsett hur det går i matchen mellan Märsta IK och Riala GoIF. Om Riala vinner mot Märsta och vi vinner mot FC Copa så har vi kvalificerat oss för division 3. Om Märsta vinner mot Riala och vi vinner vinner mot FC Copa så blir det målskillnadsaffär mellan oss och Märsta (Märsta har bättre målskillnad än oss). Om vi vinner mot FC Copa och matchen mellan Märsta och Riala slutar oavgjort så har vi också kvalificerat oss för division 3 till kommande säsong.

Nu kör vi så det ryker på Gotland!

Arkiv