Senai Berhane ny på kansliet

25 oktober 2013 Fotbollskonsulent Simon har fått erbjudanden om provspel med klubbar högre upp i seriesystemet och vill ta chansen att lyckas som fotbollsspelare. Eftersom det inte går att kombinera en spelarkarriär med en fortsatt anställning hos oss har Simon bestämt sig för att avbryta sin provanställning. Vi önskar Simon all lycka framöver.

Välkommen Senai Berhane!

Till vår stora glädje kan vi istället berätta att Senai Berhane, en känd och omtyckt "SIK-kille", direkt kommer att hoppa in som tillförordnad konsulent tillsvidare. Senai är spelare i A-laget och har flera gånger varit ledare på Fotbollsskolan och på lekis. Senai börjar redan på måndag.

Det här betyder att Senai nu är den du ska vända dig med frågor inom 5- och 7-manna och lekis. Det gäller både ledare, spelare och föräldrar. Senai kommer på alla sätt utföra de arbetsuppgifter vi tidigare satt upp för tjänsten. Börja därför redan nu att vända er till Senai, men ge honom också tid och hjälp att komma in i jobbet. 

Senais kontaktuppgifter hittar du på kansliets kontaktsida från och med måndag 28/10.

Arkiv