Första spelaren från P96 truppen tar plats i A-laget

17 januari 2013

Nu är det klart att Jonathan Tesfazion tar klivet upp i A-lagstruppen på riktigt för säsongen 2013. Under förra året spelade Jonathan en handfull matcher för A-laget samtidigt som han med sina 9 mål och 13 assist starkt bidrog till att spela upp P96 laget till Pojkallsvenskan detta år. Stephanos som är A-lagets tränare säger ”Kul att kunna ge en så pass ung spelare chansen till senior fotboll på hög nivå. Vi tror mycket på Jonte och jag är säker på att han snabbt kommer vara med och konkurrera om en plats i startelvan. Hoppas också att det snart kommer fler spelare till A-laget från våra framgångsrika juniorverksamhet.” 

Kommentar Mycket kul att vi lyfter spelare till A-laget från egna lag! Bra jobbat av både Robert och Jonte.
- Roberto. 20 jan 2013 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv