Fotbollens Dag är uppskjuten!

30 augusti 2012

Bästa spelare, ledare, föräldrar, syskon och andra medlemmar.

Vi har valt att skjuta upp Fotbollens Dag. Syftet och målet med Fotbollens Dag är att alla våra träningsgrupper och medlemmar ska ha en möjlighet att umgås över åldrar och träningsgrupper och helt enkelt ha en gigantisk fest. Vi anser att de åtgärder vi vidtagit inför Fotbollens Dag inte räcker till för att uppnå målet med Fotbollens dag och väljer därför att skjuta på det så att vi kan ha den Dag alla förtjänar.

Vi kommer att genomföra en 05- och 06-liga lördag den 8 september på Golfängarna så att de grupper som inte deltar i S:t Erikscupen ändå får spela matcher. Berörda grupper får en seperat kallelse till det.

Kommentar Tråkigt att bryta denna fina tradition, men det finns såklart bra skäl till detta.
- Morthen Holmberg. 30 aug 2012 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv