Tommy Söderberg arrangerar fotbollscamp

21 februari 2012

Tommy Söderberg, fd. förbundskapten och numera U-21 förbundskapten, arrangerar en fotbollscamp uppe i fjällen i sommar. Observera att campen endast är för lag och inte för enstaka spelare.

Vi, SIK Fotboll, anser att det är en god möjlighet för våra träningsgrupper att få bra träning av skickliga och duktiga tränare. De tränare som kommer att leda träningspassen är bland annat Tommy Söderberg, Anders Limpar, Stefan Schwarz, Mats Svensson m.fl. Tränarna har alla erfarenhet av internationell fotboll på olika vis och de infallsvinklar som kan tillföras till våra olika grupper tycker vi är unikt.  Vi ser också att campen kan vara en bra uppstart för er träningsgrupp inför hösten.

Klicka på länken ovan för att ta del av info.

Vid frågor eller funderingar kontakta Tommy Söderberg, 0703-79 86 30 eller Stefan Jonsson, 0702-50 77 05.

Arkiv