Bilder från Fotbollsavslutningen

12 november 2012

I lördags (10/11) genomförde vi vår Fotbollsavslutning i Löthallen. Målet med avslutningen är att vi vill ha en dag där vi samlar alla i vår kära fotbollssektion och det innebär att spelare, ledare och föräldrar från lekis, 5-manna, 7-manna, 11-manna och seniorverksamheten deltog.

Vi räknade till att det under dagen kom och gick ca 1000 personer och alla fick ta del av lekismatcher, 7-mannaallstar respektive 11-mannaallstarmatcher, medaljutdelning, jongleringstävling, bollutlottning samt flera andra utlottningar.

Senare på dagen kom den tidigare Seria A och La Liga spelaren men numerar AIK-spelare Henok Goitom och delade ut priser och medaljer till våra barn och ungdomar. I galleriet till vänster i menyn - mappen Fotbollsavslutning 2012- finns det bilder från sista delen av dagen, kika gärna på dessa bilder.

Vi skulle dock vilja ha ännu fler bilder från denna dag så är det någon som har bilder mejla de gärna till stephanos@sik.org så att bilderna kan publiceras.

Arkiv