Herrlagets sista match och minnesstund för Philip Nilsson!

2 oktober 2012

Lördag den 6 oktober spelar Herrlaget sin sista seriematch för i år mot FC Järfälla i division 4. Matchen börjar kl. 14:00 och spelas på Sundbybergs IP. Stadium kommer att vara matchvärd och bland annat utse matchens lirare. Vi tror och hoppas på en god avslutning för Herrlaget med mycket publik.

Vi har tidigare på hemsidan kommunicerat om att Philip Nilsson har lämnat oss och med anledning av det kommer vi att i samband med matchen ha en tyst minut för att hedra minnet av Philip. Vi kommer även ha ett ledar- och medlemsfika i slalomstugan från 13:00 och framåt i Philips namn. Vi hoppas att fikat blir välbesökt.

Datum för Philips begravning är fastställt och vill man ha information om begravningen kontakta kansliet genom Stephanos Tecle på stephanos@sik.org eller 0736-241227.

Ses på lördag!

 

 

Arkiv