Grattis Zoubida!

2 november 2011

Zoubida Lahlou, fostrad och uppväxt i Sundbybergs IK, är uttagen till utbildningsdag med distriktslaget F97 den 12 november. Hon kommer att vara med och träna hela dagen i Spångahallen.

Vad är distriktslagsverksamheten för något?

Målet med distrikslagsverksamheten (tidigare känt som stadslagsverksamheten) enligt Stockholms Fotbollsförbund är att genom utbildning ha en målmedveten satsning på spelaren och på så sätt ge de bästa förutsättningarna och förberedelserna inför Elitlägret i Halmstad. Elitlägret i Halmstad är första uttagningen till F15-landslaget.

Vi, Sundbybergs IK Fotboll, är oerhört glada för Zoubidas skull då hon alltid arbetat hårt och målmedvetet med sin träning för att utvecklas. Zoubida är en spelare med utmärkt teknik och god speluppfattning.

 

Återigen: Stort grattis och lycka till!!

Arkiv