Herrlaget möter Eskilstuna City hemma på lördag!

26 september 2017

show-4

I helgen tog herrlaget sin andra raka seger när man besegrade Syrianska Kerburan med hela 6-1 på bortaplan. Nu på lördag tar man emot Eskilstuna City på Sundbybergs IP i jakten på nytt division 2-kontrakt.

Helgens målskyttar var Antoine Grönborg gånger två, Ricardo Gray, Melker Anshelm, Camron Nguesseu och talangfulle Taha Ali, som stod för en riktigt ordentlig upprullning Syrianskaförsvaret sent ska glömma (bilden ovan, foto: Henrik Kullberger).

Tre omgångar återstår och tabelläget är fortsatt väldigt jämnt i botten. Men Sundbyberg har genom sina två senaste vinster nu klättrat om både Håbo, Norrtälje och Gamla Upsala.

Formkurvan pekar fortsatt uppåt och efter sommaruppehållet är herrlaget seriens femte bästa lag. På lördag är det alltså näst sista hemmamatchen på IP för säsongen och vi hoppas att så många som möjligt tar sig dit för att stötta laget. Notera att avsparkstiden är klockan 15:00 istället för den vanliga tiden 14:00.


Lördag 30 sep 15:00 Sundbybergs IP
Sundbybergs IK - Eskilstuna City FK

   

Kommentar Jag blev sårad och hjärtbruten när ett stort problem uppstod i mitt äktenskap för sju månader sedan, mellan mig och min man. så hemskt att han tog saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärta. Jag försökte alla mina möjligheter att få honom tillbaka, efter mycket tiggeri, men alla till ingen nytta. Och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av min som frågade min man. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare, för att den verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Sedan gav han mig e-postadressen till stavningskastaren som han besökte. ogagakunta@gmail.com. Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen han gav mig, och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka nästa dag. Vilket fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig, så han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så förvånansvärt, min man som inte ringde mig de senaste 7 månaderna, ringde mig att han skulle meddela att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och mina barn. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, med hjälp av en stavningskastare. Så, jag kommer att rådgöra dig där ute om du har något problem kontakta ogagakunta, jag ger dig 100% garanti för att han kommer att hjälpa dig .. Maila honom på: ogagakunta@gmail.com
- Camila Rodela . 12 okt 2017 (Svara på inlägg | Abuse)

Senaste inlägg