Kom och se herrlagets sista hemmamatch för säsongen!

4 oktober 2017


Efter sin tredje raka seger har det nu blivit dags för Sundbybergs herrlag att spela sin sista hemmamatch för säsongen 2017. Matchen går av stapeln nu på lördag klockan 14 på Sundbybergs IP.

Förra helgen bjöds Sundbybergs IP på både en bra publiksiffra (250) och mycket fin fotboll. Viktige Daniel Badjelan gjorde sin andra raka 90 minutare efter sin tidigare skadefrånvaro, unge Taha Ali bjöd återigen på stor underhållning och Ricardo Gray gjorde sitt 10:e mål för säsongen när SIK komfortabelt slog Eskisltuna City med 3-1 och klättrade i tabellen.

Herrlaget ligger just nu på en 9:e plats i tabellen med fem lag bakom sig, i den alltjämt jämna Div 2 Norra Svealand. Två matcher återstår och näst på tur är duktiga FC Gute, från Visby, som kommer på besök till IP.

Det är även den sista matchen på hemmaplan för säsongen, då den sista omgången spelas borta i Örebro. Vi hoppas att så många som möjligt verkligen passar på att gå och se våra herrar på lördag, som just nu är inne i sin bästa form för säsongen. En toppform som kommer lägligt då det vankas toppmotstånd i de sista två omgångarna. Vi behöver er allas hjälp att stötta laget i slutspurten för att säkra vår plats i division 2.

Varmt välkomna på lördag!  

Gute

Kommentar Jag blev sårad och hjärtbruten när ett stort problem uppstod i mitt äktenskap för sju månader sedan, mellan mig och min man. så hemskt att han tog saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärta. Jag försökte alla mina möjligheter att få honom tillbaka, efter mycket tiggeri, men alla till ingen nytta. Och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av min som frågade min man. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare, för att den verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Sedan gav han mig e-postadressen till stavningskastaren som han besökte. ogagakunta@gmail.com. Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen han gav mig, och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka nästa dag. Vilket fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig, så han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så förvånansvärt, min man som inte ringde mig de senaste 7 månaderna, ringde mig att han skulle meddela att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och mina barn. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, med hjälp av en stavningskastare. Så, jag kommer att rådgöra dig där ute om du har något problem kontakta ogagakunta, jag ger dig 100% garanti för att han kommer att hjälpa dig .. Maila honom på: ogagakunta@gmail.com
- Camila Rodela . 12 okt 2017 (Svara på inlägg | Abuse)

Senaste inlägg