Nytt kryss för damlaget

5 september 2016

Förra omgången slutade oavgjort mot Spånga trots bud på vinst. SIK hade denna gång kalibrerat siktet för en seger men tyvärr var Enebyberg på hugget och lyckades sätta stopp för Sundbybergs planer. Matchen slutade oavgjort, 2-2.

I den 10:e matchminuten var Mathilde Gbotto Carlsson kvickare än EIF-försvaret och skickade snyggt in ledningsmålet för gästerna i grönt. Dock endast 5 minuter senare hade Enebyberg kommit igen och kvitterat till 1-1, som också blev matchens halvtidsresultat.

SIK var det starkare laget i inledningen av halvlek två, men dessvärre var det Enebyberg som tog ledningen i den 58:e minuten efter en hörnsituation som domaren antecknar som självmål. 2-1 till Enebyberg. Lyckligtvis replikerade Sundbyberg direkt genom Mathilde Gbotto Carlsson som återigen tog sig igenom EIF:s backlinje och rullade in 2-2 efter en fin prestation.

Enebyberg pressade på för ett segermål men Sundbybergs försvar höll tätt och efter 90 minuter spelade stod det 2-2 på resultattavlan.

Enebybergs IF - Sundbybergs IK 2-2 (1-1)

Målskytt: Mathilde Gbotto Carlsson (2)
Domare: Sherzad Anjini, Sundbyberg
Publik: Okänt antal

SIK:s laguppställning: