Sena mål fällde herrarna

27 september 2016

En jämn match med fin inramning på Sundbybergs IP slutade tyvärr med förlust 1-3 mot Boo FK, som efter två sena mål i slutminuterna såg till att vända hemåt med alla tre poängen

Hemmalaget öppnade matchen positivt och såg ut att vara på hugget. Sundbybergs hetaste läge i den första halvleken blev ett skott i stolpen, men Boo lyckades hålla nollan intakt och hänga med i matchen trots ett litet spelövertag från Sumpan.

Även den andra halvleken var det SIK som började bäst. Målskyttet var det dock Boo som inledde genom Sebastian Huenul Helgesson som i minut 58 sköt 0-1 till bortalaget. Kort där efter var Robel Asfaha framme och avslutade en snabbomställning till 1-1.

Efter målen är det återigen ett litet spelövertag för hemmalaget som dock har svårt att få in bollen i nätmaskorna. Istället var det gästerna som bjöd på en kalldusch i den 88:e minuten då Fredrik Forsberg styrde in 1-2. SIK var därmed tvungna att flytta fram sitt spel rejält för att snabbt försöka kvittera och rädda en poäng, men det slutade istället med att Boo utnyttjade ytorna och kontrade in 1-3 i den andra övertidsminuten genom Victor Vera Garcia.

Sundbybergs IK - Boo FK 1-3 (0-0)

29' Varning Fredrik Forsberg (Boo FK)
32' Varning Lauin Amen
58' Varning Kjell Jönsson
58' 0-1 Sebastian Huenul Helgesson (Boo FK)
64' 1-1 Robel Asfaha
88' 1-2 Fredrik Forsberg
92' 1-3 Victor Vera Garcia

Domare: Erik Skotte, Älta