Ny seger för herrarna

30 augusti 2016

Gästande Värmdö IF fick det hett om öronen direkt från start, då det visade sig var ett riktigt hungrigt hemmalag som klev ut på banan. Redan i den första minuten revs Ricardo Persson Gray ned i straffområdet av Värmdös målvakt och domaren blåste för straff. Persson Gray tog själv hand om straffsparken och satte säkert dit 1-0 för SIK.

Gästerna tuggade sig tillbaka in i matchen men utan att vara ett direkt hot för Sundbybergs försvar. 1-0 stod sig halvleken ut och även den andra halvleken förblev mållös. Kim Skarf Larsson, tillbaka från avstängning, byttes in i den 62:andra minuten och var den spelare som hade matchens hetaste läge att utöka målprotokollet, men tyvärr inget mål denna gången. Domare Andreas Glansberg blåste av matchen efter 90+5 spelade minuter och Sundbyberg hade inkasserat sin andra raka trepoängare!

Sundbybergs IK - Värmdö IF 1-0 (1-0)

2' 1-0 Ricardo Persson Gray (Sundbybergs IK)
17' Varning Lauin Amen (Sundbybergs IK)
41' Varning Christos Kitsos (Sundbybergs IK)
65' Varning Anton Agrest (Sundbybergs IK)

Domare: Andreas Glansberg, Stockholm