SIK Winter Challenge


Välkommen till sidan för SIK Winter Challenge. Här kan du följa tävlingen, läsa om hur den går till och ta del av bilder och nyheter kring arrangemanget. Tävlingen går ut på att vara den grupp, spelare och förälder som deltar och håller i flest aktiviteter utöver de vanliga fotbollsträningarna under vintern. Detta är ett grymt tillfälle att låta spelarna träna och sysselsätta sig, samtidigt som gruppen får jobba på sammanhållning, gruppkänsla och flera andra positiva värden.

Tävlingen går till såhär

Varje träningsgrupp ansvarar för att hålla i extra tränings/friluftsaktiviteter utöver den vanliga fotbollsträningen varje vecka. För varje aktivitet din grupp genomför får ni 1 poäng. Det lag med flest poäng vid slutet av tävlingen vinner Sumpan Winter Challenge.

Det finns tre kategorier att tävla i. Dels tävlar laget som grupp och får poäng för varje aktivitet som genomförs. Sedan tävlar alla spelare om att ha deltagit på flest aktiviteter, och får ett poäng varje gång han/hon deltagit. Sist men inte minst tävlar alla föräldrar och ledare om att ha hållit i flest aktiviteter, och även de får ett poäng varje gång de deltar. 

Alla friluftsaktiviteter som innehåller någon form av träning, där minst 3 spelare och 1 vuxen ansvarig deltar räknas som ett poäng i tävlingen.

Dessa priser står på spel

Träningsgrupp
1:a plats - A-lagstränare håller i gruppens träning
2:a plats - Två A-lagsspelare besöker gruppens träning
3:a plats - Två A-lagsspelare besöker gruppens träning

Spelare
1:a plats - Delta på en A-lagsträning
2:a plats - Tre individuella träningspass med utbildad instruktör
3:a plats - Tre individuella träningspass med utbildad instruktör

Ledare/förälder

1:a plats - Presentkort på Stadium 1000 kr
2:a plats - Presentkort på Stadium 500 kr
3:a plats - Presentkort på Stadium 500 kr


Så här administrerar vi poängen

Varje gång ni genomför en aktivitet så registrerar ni den i Myclub, precis som ni gjort med träningar, matcher och övriga aktiviteter under året. Kalla aktiviteten i Myclub för “SIK Challenge” oavsett vad för aktivitet ni genomför och registrera vilka som närvarade. På så sätt får vi tillgång till all info vi behöver för att räkna ihop poängen. Resultaten kommer att uppdateras regelbundet på hemsidan samt på våra sociala medier. Vi kommer ha priser för 1:a, 2:a och 3:e platserna i de olika kategorierna.

TILL POÄNGSTÄLLNINGEN >>


Förslag på aktiviteter:
  • Träffas och spela extra fotboll
  • Ses och köra extra styrketräningspass/utegym
  • Ses och köra gemensam jogg
  • Ses och testa på annan idrott
  • Övriga träffar där ni utför utomhuslekar som innehåller någon form av fysisk aktivitet uppmuntras.
  • Alla aktiviteter som innehåller någon form av träning, samt där minst 3 spelare och 1 vuxen ansvarig deltar räknas som ett poäng i tävlingen.
  • Använd er gärna av Ursvikskogens motionsspår, Sundbybergs IP löparbanor, Lötsjöns utegym, Rissne IP utegym, utomhus-isrinken på SIP, skolgårdar, basketplaner, fotbollsplaner m.m.


Sociala medier

Ta bilder när ni träffas och lägg ut på era sociala medier med hashtaggen #SIKchallenge. Skicka gärna bilderna till oss så lägger vi även ut dessa på hela SIK Fotbolls Instagram @sikfotboll.

Följ oss här: