Sundbybergs IK eFotboll

Välkommen till sidan för Sundbybergs IK eFotboll. Här kan du läsa om hur man spelar och anmäler sig, vilka kommande event vi kommer att hålla och följa de pågående turneringarna vi arrangerar.


Såhär spelar vi

SIK eFotboll spelar EA Sports FIFA i spelläget Pro Clubs (Proffsklubbar). Alla som är med styr över sitt eget "proffs" och spelar matcher tillsammans med de andra som också är med i SIK eFotboll. 

Vi har två "klubbar" på varje konsol (PS4/5 och Xbox One). Du och dina kompisar kan gå med i vilket lag ni vill och ni kan gå in och spela matcher när ni vill. Vi spelar på senaste upplagan av spelet, FIFA 21.

Vill du vara med i SIK eFotboll?

Steg 1: Börja med att anmäla din gamertag, ditt namn och vilket SIK-lag du spelar i. Anmäl dig i formuläret HÄR>>

Steg 2: När du anmält dig kan du gå in på ditt FIFA-spel, gå in på spelläget "pro-clubs" och sök efter ett av våra lag.
Våra lag heter ...

Steg 3: Det kan ta upp till 12 timmar innan du kommer in i det lag du sökt till, detta beror på att vi som administrerar lagen behöver gå igenom anmälningarna och acceptera dessa på kvällarna. 

Steg 4: När du väl är inne i ett av våra eFotbollslag är det bara att börja spela, kom ihåg att Pro-Clubs spelas tillsammans så se till att alla dina kompisar anmäler sig till våra lag också. 

Steg 5: Kom ihåg att följa oss på våra sociala medier där vi kommer att lägga ut snygga mål, skicka ut info om FIFA-turneringar och uppdatera resultaten.

Om du går in för att spela match men det redan är upptaget så vänta lite tills den pågående matchen är över. Om det händer ofta att du inte kan spela för att det redan är matcher igång så hör av dig till oss på kansliet så skapar vi fler SIK-lag i FIFA.

Kommande tävlingar och turneringar

I slutet av januari kommer vi att starta de första tävlingarna. Vi kommer att räkna flest gjorda mål, assist, flest spelade matcher och framför allt vilket SIK-lag som vunnit mest matcherDu kommer kunna läsa om allt och följa dessa tävlingar här och på våran Instagram.
Mer info om hur dessa går till kommer snart.


Sociala medier

Följ oss på våra sociala medier, där vi kommer lägga ut info samt massor av andra roliga videos och bilder kopplat till eFotbollen. Har du något bra content du vill att vi ska lägga upp, t.ex. ett snyggt mål? Skicka det till oss!