Fotbollslekis - Finns det något roligare?

Kansliet, 26 aug 2011

I måndags började fotbollslekis för barn födda 2006. Vi har drivit 7 grupper - 2 flickgrupper och 5 pojkgrupper. Följande fantastiska personer har under veckan på ett eller annat sätt varit med och drivit lekis: Ylva Wastesson, Patrik Hedblom, Madeleine Pallblad, Hanna Tiah, Jonas Thyr, Paschalis Vassiliadis och Iman Khalegi. 

Jag tycker att fotbollslekis är så otroligt härligt att få hålla på med när man får se glädjen hos ett gäng 5-åringar sparka och leka med en boll. I dagens professionella fotboll - senaste exemplet är matchen mellan Barcelona och Real Madrid - pågår det ett enormt fusk som visas sig genom maskningar, filmningar, evigt tjatande på domarna, kapningar som inte är av denna värld. Allt detta slipper vi på fotbollslekis, det är snarare tvärtom; där frågor barnen varför jag blåste inkast till det blå laget fastän han/hon som spelare i det blå laget sparkade ut bollen. 

Så.. kombinationen mellan att få se en enorm glädje och ett otroligt ärligt spel gör att det enligt min uppfattning inte finns någon roligare fotbollsverksamhet än fotbollslekis.

Vidare så är det även otroligt roligt att ta del av SIK fotbolls framtidsspelare , dessa spelare ska om några år styra och ställa i vårt Dam- respektive Herrlag.

Må så gott så länge!

Kommentar Ja, tack för en rolig första träning för min son Li! Han ser fram emot fortsatt spelande!
- Maria Westerberg. 26 aug 2011 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Jag vill oxå passa på att tacka. Min son Axel har inte pratat om ngt annat sedan i torsdags.....dessutom var det fantastisk roligt att som mamma titta på när ens eget och andras barn har så himla roligt ihop!
- Charlotte Freij. 28 aug 2011 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Hej Stephanos, vad snygg hemsidan är!
- micaela sandin. 30 aug 2011 (Svara på inlägg | Abuse)