Kvällsfotboll med Sundbybergs IK Fotboll

Vad är kvällsfotboll?

Det är precis som det låter; fotboll på kvällstid. Målet med kvällsfotboll är att erbjuda ungdomar och vuxna från 10 år och uppåt en trygg och meningsfull fritidssysselsättning på tider då det finns ett stort behov av detta. Vi vill genom positiva förebilder förmedla idrottens värdegrund. Syftet med kvällsfotboll är att bidra till att bygga ett lokalt nätverk och stärka relationer mellan viktiga aktörer i närområdet och ungdomar. Kvällsfotboll arrangeras av Sundbybergs IK tillsammans med ledare från Hallonbergen IF samt även en bra uppbackning från Sundbybergs Stad.

När är kvällsfotboll?

Kvällsfotbollen arrangeras varje fredag och lördag i Hallonbergshallen. På fredagar och lördagar är det mellan 20:00 och 00:00 för barn, ungdomar och vuxna från 10 års ålder och uppåt. Fredagar och lördagar är uppdelat i två pass; pass 1 mellan 20:00 och 22:00 samt pass 2 mellan 22:00 och 00:00. Pass 1 riktar sig till barn och och ungdomar mellan 10 och 14 år. Pass 2 är för ungdomar och vuxna från 14 år och uppåt.

Vad ska jag göra för att vara med?

Din enda uppgift är se till och vara där och ha inomhusskor och inomhuskläder (inga jeans). Du behöver inte anmäla dig i förväg, det räcker med att du dyker upp. Glöm inte att ta med dig kompisarna!!

Se reportage om Sundbybergs IK Fotbolls kvällsfotboll