Möjlighet till träningsmatcher på Ursviks IP

6 mars 2017


Då det för tillfället inte är möjligt att nyttja konstgräsen på Sundbybergs IP och Rissne IP hänvisas allt träningsmatchande till Ursviks IP under närmsta tiden.

Situationen är inte optimal då samtliga föreningar i kommunen ska samsas om en och samma plan. Men nu har Sundbybergs Stad kommit ut med ett fördelningsschema. Planen är spelbar så länge vädret tillåter.

På länken nedan, går du som ansvarig ledare för din träningsgrupp, in och önskar vilka tider ni är intresserade av. Kansliet stämmer sedan så fort som möjligt av med övriga klubbar om tiden kan bokas. Då det här är en tidskrävande process med många "mellanhänder", ber vi om ert tålamod.

När du får en bekräftelse från kansliet är tiden eran och det går bra att boka in motståndare.

För att komma till formuläret:
KLICKA HÄR >>

Senaste inlägg