Herrlaget har hittat sin nya tränare. Välkommen Kaveh Magnusson!

Il Presidente, 12 nov 2016

I veckan blev det nu klart vem som ska ta över SIK:s herrlag i fotboll. Vi är mycket glada att kunna presentera vårt förstaval för uppdraget: Kaveh Magnusson (33 år). I hård konkurrens med många kompetenta tränare blev det till sist Kaveh som fick den skarpa frågan om att ta över herrlaget i division 2. 

IMG_6185

Kaveh bor i Mariehäll, angränsande till Sundbyberg, med sin sambo och har två barn. Han har arbetat med ungdoms- och seniorfotboll på olika sätt i snart 15 år, i både elit och breddverksamhet. Han har också själv spelat fotboll på hög nivå tills en skada fick honom att välja tränarkarriären. Att träna vårt herrlag i div 2 blir ett perfekt nästa steg för honom. 

Det som har fått oss i fotbollsledningen att bli övertygade om Kaveh som tränare är att alla de goda förutsättningarna finns där. Vi är övertygade om att han kan fortsätta göra herrlaget till en ännu bättre förebild för Sundbybergsmodellen och att han kommer att vara en god representant för SIK Fotbolls värdegrund. Han har också en stor passion för fotbollen, är en mycket väl förberedd tränare och har gedigen erfarenhet av ledarskap både inom fotbollen och i sitt yrkesliv. 

Kaveh har redan påbörjat sitt uppdrag och är i full gång med att forma nästa års trupp. 

Välkommen till Sundbybergs IK Fotboll, Kaveh!


Kommentar Välkommen!!
- Forza SIK. 14 nov 2016 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Härligt! Välkommen Kaveh!
- Sami Kurula. 15 nov 2016 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Tack, känns väldigt bra!
- KM. 15 nov 2016 (Svara på inlägg | Abuse)

Senaste inlägg